Basis for en sommerforlovelse?

Forleden sad jeg og kiggede ud af mit vindue.

Alt var stille både ude og indenfor, og under skrivebordet lå katten og drømte højlydt, mens jeg altså var gået på indre rejse!

Pludselig tog pokker ved freden udenfor...

En meget energisk fugl bogstavelig talt ræsede indenfor ræk-værket; - satte sig og kiggede meget beundrende på vores jernhane, som en ven af familien lavede for mange år siden.

Fuglen havde hele næbbet fuld af redemateriale, og dens bevægelser var SÅ målrettede, at jeg sjældent har set noget lignende!

Først satte den sig på plantekassen og huggede ivrigt i jorden dernede, mens den kiggede meget begejstret op på jernhanen - som om, den virkelig ku' se, at det var en slags artsfælle..

Kort efter fløj den op og satte sig godt til rette på hanens hale... stadig med redemateriale og nu også jord hængende ud af næbbet!

Efter et stykke tid mistede den verliebte fugl dog interessen for jernhanen, der blot stod STIV af skræk! 😲

Jeg var så snydeheldig, 😀at jeg havde kameraet stående lige foran mig på skrivebordet. Skulle jeg ønske noget anderledes, så måtte det blive, at jeg havde nået at vaske vinduer først, - for så havde billederne været lidt mere skarpe!

Halløj, smukke herre! Er denne plads ledig? Og hvad med Dem selv, Hr. - er De optaget?
Okay; - så bor vi her, du! (10.6.05)

| Svar

Nyeste kommentarer

11.02 | 23:07

Hej Astrid

Tak for ordene om mit cybersted - og du har da helt ret! Jeg havde knagme fået slettet et vers ved redigeringen NU er det ok! KH Anette

28.01 | 17:55

Hej Anette
Fandt til min glæde det meste af digtet "Aftenbøn" her på siden.
Hyggeligt sted du har i cyberspace.
mvh.
Astrid
123hjemmeside.dk/astridsverden/

11.10 | 12:20

Jo, det gør det måske, Peter. Det er mange år siden, jeg flyttede derfra, men send mig en mail - Kontakt (ude til venstre med lidt info. Hilsner Anette

09.10 | 16:18

Sjovt nok har jeg tilbragt en masse tid ude på mosen i min skoleferie.
Min familie kommer fra verup mose. Jeg ved ikke om Poul Hansen siger dig noget.